Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μας ταξιδεύει σε «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι»

 

 

   Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 19:30 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Web Radio έχει εορταστικό κλίμα, μεγαλύτερη διάρκεια και πολλές εκπλήξεις!

   Η εκπομπή ξεκινά στις 19:30 με τον αγαπημένο Θανάση Κουρλαμπά, ο οποίος θα μας ταξιδέψει σε «Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία». Η πιο μαγική και συγκινητική χριστουγεννιάτικη ιστορία, ταξιδεύει και φέτος, αυτή τη φορά μ’ έναν διαφορετικό τρόπο. Η αγαπημένη ιστορία, μας οδηγεί να δημιουργήσουμε τους δικούς μας κόσμους, με μοναδικά εργαλεία την φαντασία μας και τη ζεστή αφήγηση του Θανάση Κουρλαμπά, ο οποίος «βγάζει το κοστούμι» του Εμπενίζερ Σκρουτζ και «ενδύεται το ίδιο το πνεύμα του συγγραφέα», παρασέρνοντας μας με τη φωνή του, όπως συνήθιζε να κάνει και ο ίδιος ο Κάρολος Ντίκενς στο ακροατήριό του. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη σε συνεργασία με την GRID FOX και παραγωγή της A PRIORI.

    Στη συνέχεια ξεκινά το εορταστικό πρόγραμμα. Έπειτα από επιθυμία των ακροατών, το μουσικό πρόγραμμα των δύο εορταστικών εκπομπών  θα κινηθεί σε λίγο διαφορετικά μουσικά μονοπάτια από τα συνήθη έντεχνα και ροκ που αγαπήσατε. Σκοπός της εκπομπής να σας μεταφέρει σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο γλέντι με πλήθος φίλων που θα μοιραστούν αφιερώσεις, τραγούδια, σκέψεις και ευχές.

      Μπορείτε να στείλετε τις αφιερώσεις, τις μουσικές επιλογές αλλά και τις ευχές σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω της εκπομπής.  Περιμένουμε τα μηνύματα σας στο erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social.

   Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 19:30 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρους τον αγαπημένο Θανάση Κουρλαμπά, το πιο χαρούμενο εορταστικό κλίμα και τις δικές σας ευχές και αφιερώσεις! 



3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής - παράταση μέχρι 03/04/2024 14:00

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ως γνωστόν, καθιέρωσε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής ως ...