Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

«Σκέψεις και Στιγμές» στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι.

 



Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Web Radio θα φιλοξενήσει «Σκέψεις και Στιγμές» ακροατών.

  Μοναδικές μελωδίες έρχονται να αγκαλιάσουν τις δικές σας σημαντικές «Σκέψεις & Στιγμές» που θέλετε να ακουστούν στον αέρα της εκπομπής. Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

   Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρους τις δικές σας «Σκέψεις & Στιγμές» που άφησαν τα σημάδια τους ανεξίτηλα στην ψυχή σας.



Έκδοση ποιημάτων Δ. Χριστοδούλου: Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς, με τον συγγραφέα Ηλία Γκρή και τον εκδότη Θανάση Συλιβό

  Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσκληθείς από τον εκδότη Θανάση Συλιβό, των εκδόσεων Mετρονόμος, μέλος της Τέχνης και Πολιτι...