Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο Λεωνίδας Κακούρης καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio

 

 

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

   Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι αδιαμφισβήτητα, ένας από τους πιο ταλαντούχους και ξεχωριστούς ηθοποιούς της γενιάς του. Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία πλήθος ρόλων, οι οποίοι έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα, στη μνήμη και τις καρδιές του κοινού.

     Ένα από τα ιδιαίτερα ερμηνευτικά του χαρακτηριστικά, είναι ότι με έναν μοναδικό, δικό του τρόπο, καταφέρνει να δίνει μια πιο «ανθρώπινη διάσταση», ακόμη και στους πιο σκληρούς χαρακτήρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το κοινό να αντιμετωπίζει αυτούς τους σκοτεινούς ήρωες, με συμπάθεια, ακόμη και να τους δικαιολογεί ως ένα βαθμό.

   Πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ιδιαίτερη ερμηνεία του στον ρόλο του Δούκα Σεβαστού, στο αγαπημένο σίριαλ του Αnt1 «Άγριες Μέλισσες». Θα δούμε την εξιλέωση του ήρωα τελικά στη σειρά; Πως αντιμετωπίζει ο ίδιος σαν προσωπικότητα τον Δούκα Σεβαστό; Ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια για την μετά lockdown εποχή; Σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντήσει ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης.

   Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Λεωνίδα Κακούρη!


Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει σε ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν.

   Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει με δύο έργα, στην ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν με τίτλο "Σήμερα κάμπι...