Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο Αστέριος Πελτέκης καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio

 



  Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 20:00 – 22:00 ο Αστέριος Πελτέκης μιλά αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό Dreamcity Web Radio σε μια αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

   Ο Αστέριος Πελτέκης είναι αδιαμφισβήτητα  ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Έχει ερμηνεύσει με την ίδια επιτυχία δραματικούς αλλά και κωμικούς ρόλους δημιουργώντας πάντα στο κοινό έντονα συναισθήματα.

   Φέτος θα έχουμε τη χαρά να τον απολαύσουμε στον Αντ1 στη σειρά «Ήλιος», η οποία αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού! Θα τον δούμε όμως και στο Θέατρο σε μια αληθινά ιδιαίτερη παράσταση, λεπτομέρειες για την οποία θα  αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

   Ο Αστέριος Πελτέκης δεν ασκεί μόνο την τέχνη της υποκριτικής αλλά τη διδάσκει κιόλας στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγ. Βαρβάρας "Ιάκωβος Καμπανέλλης». Οι μαθητές του κυριολεκτικά τον υπεραγαπούν τόσο για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο τους μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του, όσο και για την άψογη συμπεριφορά του.

   Αυτός ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης που έχει διαπρέψει τόσο ως ηθοποιός όσο και ως σκηνοθέτης είναι και υπέροχος άνθρωπος. Ζεστός, φιλικός αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν τη τύχη και τη χαρά να συνεργαστούν από οποιαδήποτε μετερίζι μαζί του.

    Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι αρχίζει με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Αστέριο Πελτέκη!


«Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...»

  «Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...» για βρέφη από 18 μηνών και παιδιά έως 5 ετών της Άννας Σεβαστής Τζίμα   Για 13 η χρονιά η πρωτό...