Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

O Απόστολος Ρίζος στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι»

 


  Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 ο Απόστολος Ρίζος μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

  Ο Απόστολος Ρίζος οδηγήθηκε από πολύ μικρός στο δρόμο της μουσικής, εμπνευσμένος από τον κανταδόρο παππού του, που έπαιζε κιθάρα και φυσαρμόνικα. Από την ηλικία των 15 ετών έπαιζε σε μικρές μουσικές σκηνές και συμμετείχε σε συγκροτήματα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας. Παράλληλα διεύρυνε τις μουσικές του γνώσεις παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας θεωρίας, αρμονίας με τους Βασίλη Σπυρόπουλο, Βασίλη Ρακόπουλο και φωνητικής με τους Νένη Ζάππα, Μίρκα Γεμεντζάκη, Κarin Meier, Χρόνη Αηδονίδη.

  Η πορεία του μέχρι σήμερα φαντάζει αληθινά μαγική. Δυνατές συνεργασίες και ξεχωριστές δουλειές η μια πιο ιδιαίτερη από την άλλη. Ανήκει στη κατηγορία αυτών των καλλιτεχνών που αρκεί κάποιος να τους ακούσει μονάχα μια φορά για να γίνει θαυμαστής τους. Το κοινό εδώ και χρόνια αγκαλιάζει κάθε του τραγούδι και αδημονεί για κάθε του live!

      Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Απόστολο Ρίζο!

«Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...»

  «Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...» για βρέφη από 18 μηνών και παιδιά έως 5 ετών της Άννας Σεβαστής Τζίμα   Για 13 η χρονιά η πρωτό...