Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

«Σκέψεις και Στιγμές Vol 2» στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου

 



«Σκέψεις και Στιγμές Vol 2» στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου 

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Web Radio θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά «Σκέψεις και Στιγμές» ακροατών.

  Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε το πρώτο αφιέρωμα έρχεται η συνέχεια που όλοι περιμένατε. Για ακόμη μια φορά μοναδικές μελωδίες θα αγκαλιάσουν τις δικές σας σημαντικές «Σκέψεις & Στιγμές» που θέλετε να ακουστούν στον αέρα της εκπομπής. Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

   Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρους για ακόμη μια φορά τις δικές σας «Σκέψεις & Στιγμές» που άφησαν τα σημάδια τους ανεξίτηλα στην ψυχή σας.


Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει σε ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν.

   Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει με δύο έργα, στην ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν με τίτλο "Σήμερα κάμπι...