Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

«Κυνηγώντας το χρόνο» στην εκπομπή Ερασιτέχνες Άνθρωποι με την Τζένη Κοσμίδου

 


  Την Τετάρτη 5 Μαϊου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity θα είναι ένα ονειρικό ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί «Κυνηγώντας το χρόνο».

    Ένα μαγικό πρελούδιο μελωδιών έρχεται να αγκαλιάσει τα συναισθήματα των ακροατών, τα οποία πηγάζουν μέσα από ξεχωριστές στιγμές και γεγονότα που πέρασαν και χάθηκαν στη δίνη του χρόνου. Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

  Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

   Την Τετάρτη 5 Μαϊου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο στον κόσμο των βαθύτερων συναισθημάτων ξεκινά.