Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου Ερασιτέχνες Άνθρωποι

 


   Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 20:00 – 22:00 ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Radio, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

  Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ένας ιδιαίτερα λαοφιλής καλλιτέχνης.

Ο κόσμος μέχρι σήμερα αγκαλιάζει με αγάπη κάθε του εγχείρημα. Πρόκειται για έναν πολύ ξεχωριστό και ταλαντούχο άνθρωπο με ευγενή συναισθήματα. Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη του αγάπη για τα ζώα. Μια αγάπη που μετουσιώθηκε σε ένα πολύ πρωτότυπο και αξιέπαινο εγχείρημα, το Zoo Box!

   Μπορείτε να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

   Μπορείτε ακόμη να στείλετε τις αφιερώσεις, τις σκέψεις, τις προτάσεις  και τις μουσικές σας επιλογές στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social.

    Τετάρτη 2 Ιουνίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Γιάννη Σπαλιάρα!


«Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...»

  «Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...» για βρέφη από 18 μηνών και παιδιά έως 5 ετών της Άννας Σεβαστής Τζίμα   Για 13 η χρονιά η πρωτό...