Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Έκθεση Φωτογραφίας «Path to light» της Αννίτα Χριστοφίδου


 

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Σύρος-Πολιτισμός 2021¨, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Αννίτας Χριστοφίδου με τίτλο «Path to light». Η έκθεση αποτελεί ένα οδοιπορικό στην Ινδονησία όπου εστιάζει σε στιγμιότυπα και πρόσωπα που απορρέουν από την καθημερινότητα. Κάθε βλέμμα κουβαλά τη δική του ιστορία, κάθε εικόνα μας ταξιδεύει σε μονοπάτια μιας διαφορετικής κουλτούρας. 

 Η φωτογράφος αντλεί το ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ μέσα από την αγάπη της για τη φωτογραφία και τη ζωγραφική. Τα αγαπημένα θέματα της είναι η φωτογραφία δρόμου όπου επικεντρώνεται σε εκφραστικά πρόσωπα των περαστικών και στην αποφασιστική στιγμή. Εικόνες που αφηγούνται τη δική τους ιστορία με κυρίαρχο στοιχείο την έκπληξη και το αναπάντεχο μετουσιώνοντας μια αδιάφορη στιγμή σε αισθητική εμπειρία.

 Η  έκθεση θα διαρκέσει από τις 24 Ιουλίου έως και 2 Αύγουστου 2021 από τις 20:30-22:30 και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Εμμανουήλ Ροϊδη στην Ερμούπολη Σύρου.

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής - παράταση μέχρι 03/04/2024 14:00

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ως γνωστόν, καθιέρωσε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής ως ...