Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

SANI FESTIVAL 2021 | Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη - Μουσικές Ιστορίες

 


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ | ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
Μουσικές Ιστορίες

24.07 ΣΑΒΒΑΤΟ
GREEK VARIATIONS

STEFANOS KORKOLIS | SOFIA MANOUSAKI
Music Stories

24.07 SATURDAY
GREEK VARIATIONS

Ο Στέφανος Κορκολής ανεβαίνει στη σκηνή του Λόφου για να διηγηθεί με νότες τις δικές του Mουσικές Iστορίες, έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, τη Σοφία Μανουσάκη: τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε, τραγούδια που έγραψε για άλλους ερμηνευτές, τραγούδια που ενορχήστρωσε ή διασκεύασε, αλλά και τραγούδια που απλά αγάπησε. Ένα μουσικό οδοιπορικό με σταθμούς τις δικές του κορυφαίες δημιουργίες, τα διαμάντια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Λοϊζος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.α., αλλά και διάσημες επιτυχίες από τη διεθνή pop, rock, blues, jazz και ethnic σκηνή. Αναδεικνύοντας τις εκλεκτικές συγγένειες ανάμεσα στα μουσικά ακούσματα όπως για παράδειγμα στο «Hit the road Jack» του Ray Charles και το «Libertango» του Astor Piazzolla και τα δικά μας έντεχνα και λαϊκά είδη, οι Μουσικές Ιστορίες του Στέφανου Κορκολή επιχειρούν να ενώσουν ακροατές και μουσικούς μέσα από τις απρόσμενες μουσικές εναλλαγές τους και τον αυτοσχεδιαστικό τους χαρακτήρα.

Σοφία Μανουσάκη | τραγούδι
Κωστής Πυρένης | κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος | σαξόφωνο, φλάουτο
Ρόλη Γιαμοπούλου | τύμπανα, κρουστά
Βίκτωρ Κουλουμπής | μπάσο
Στέφανος Κορκολής | πιάνο, τραγούδι, ενορχηστρώσεις, διασκευές

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | INFORMATION
Τ: 2310-317.327 & 23740-99.400 & 2310-433.099
www.sanifestival.gr
www.facebook.com/TheSaniFestival
twitter: @sanifestival
youtube: TheSaniFestival
www.sanifestival.gr

*η διοργάνωση ακολουθεί όλα τα ισχύοντα μέτρα των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων.

Διαβάσετε αναλυτικά τους όρους αγοράς και χρήσης εισιτηρίων εδώ: shorturl.at/oBGL6

 

Σημειώσεις σχετικά με την επιλογή θέσεων
Για την τήρηση των υγειονομικών οδηγιών και για την ασφάλεια των θεατών και του προσωπικού του φεστιβάλ ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:

• Όλος ο χώρος είναι διαμορφωμένος μόνο για καθήμενους και οι θέσεις που είναι προς χρήση είναι οριοθετημένες.
• Οι θέσεις προς χρήση έχουν χωριστεί σε ομάδες των δυο συνεχόμενων θέσεων, με υποχρεωτικό ενδιάμεσο κενό χώρο μιας θέσης μεταξύ δυο δυάδων.
• Σε περίπτωση προσέλευσης άνω των 2 ατόμων που προσέρχονται μαζί, η κατανομή των ατόμων στις θέσεις θα πρέπει να γίνει ανά δυο – δεν μπορεί να υπερβαίνουν οι συνεχόμενες σε χρήση θέσεις τις δυο.

Επιπλέον σημειώστε
• Οι θεατές κατά την προσέλευση στο φεστιβάλ θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες της ταξιθεσίας για την αναζήτηση των θέσεων (αριθμημένων ή γενικής εισόδου σε χρήση) και την ομαλή προσέλευσή τους.
• Ο διοργανωτής της εκδήλωσης έχει το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές σε άλλες θέσεις αν αυτό επιβάλλεται για να τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες.
• Οι θεατές οφείλουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου.
• Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τον χώρο της εκδήλωσης.
• Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αγοράς των εισιτηρίων για να ενημερωθείτε έγκαιρα για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την κράτησή σας και την προσέλευση στην παράσταση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Το Sani Festival διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος κατόπιν της ανακοίνωσής του και της εκτύπωσής του.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Οι εκδηλώσεις στον Λόφο της Σάνης ξεκινούν στις 21.30 εκτός αν έχει ανακοινωθεί διαφορετική ώρα έναρξης στον ιστότοπο του Sani Festival και στα social media.

ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ (έκδοση αποκλειστικά ηλεκτρονικών εισιτηρίων)
Το εκδοτήριο στον χώρο της συναυλίας λειτουργεί από τις 20:30 τις ημέρες των συναυλιών, δηλαδή μία ώρα πριν από την έναρξη της εκάστοτε εκδήλωσης, και δέχεται πληρωμές με πιστωτική κάρτα και με μετρητά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Δεν γίνεται επιστροφή του αντιτίμου για τυχόν επιστροφές εισιτηρίων.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ
• Λόγω της φύσεως των εκδηλώσεων, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών.
• Για παιδιά 7 έως 11 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.
• Από 12 ετών και άνω, απαιτείται αγορά κανονικού εισιτηρίου γενικής εισόδου.
• Εάν οι συνοδοί των παιδιών έχουν αγοράσει εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις, οφείλουν να προμηθευτούν αντίστοιχο εισιτήριο για κάθε παιδί άνω των 7 ετών.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ο Λόφος της Σάνης δεν είναι οργανωμένο θέατρο αλλά ένας φυσικός χώρος σε ύψωμα και δίπλα στον μεσαιωνικό πύργο της Σάνης. Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου της συναυλίας, η πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία ή/και περιορισμένη κινητικότητα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με ειδικό όχημα (περισσότερες πληροφορίες στο 2310 433099 | 10:00-17:00 καθημερινές)

ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ:
Βάσει των σήμερα (τέλη Ιουνίου 2021) ισχυόντων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, όλοι οι θεατές πρέπει να είναι καθήμενοι, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, η ταξιθεσία γίνεται σε συγκεκριμένες θέσεις, η προσέλευση και η αποχώρηση γίνεται σταδιακά, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση ιατρικής ή μη μάσκας κατά τη είσοδο και έξοδο από τον χώρο, την τοποθέτησή στις θέσεις αλλά και σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τα εισιτήρια αριθμημένης εισόδου δεσμεύονται βάσει πλάνου, ενώ της γενικής εισόδου αντιστοιχούν σε θέσεις ανάλογα με τη σχετική σήμανση του χώρου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο της συναυλίας κατά την προσέλευση. Όλοι οι θεατές υποχρεούνται να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του διοργανωτή για την τήρηση των εκάστοτε ισχυόντων σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

«Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...»

  «Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...» για βρέφη από 18 μηνών και παιδιά έως 5 ετών της Άννας Σεβαστής Τζίμα   Για 13 η χρονιά η πρωτό...