Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Κυριακή 22 Αυγούστου "Συναυλία αλληλεγγύης για τους Πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας" στον πανέμορφο Κάραβο Αλιβερίου

 


Τη Κυριακή 22 Αυγούστου στις 20:30 η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης Αλιβερίου διοργανώνει "Συναυλία αλληλεγγύης για τους Πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας" στον πανέμορφο Κάραβο Αλιβερίου. 

Στην συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς η Αρετή Κετιμέ, ο Γιώργος Δρακούλης, ο Δημήτρης Μπάκουλης, ο Μάριος Ρέτσας, ο Σταύρος Πηλιχός, η Ξένια Μουστάκα, η Ελένη Λαγού, η Βίκυ Μοιρώτσου και η Αλεξάνδρα Θαλασσινού. 

Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα αυτές τις μέρες. Ελεύθερη συνεισφορά με κουπόνια υποστήριξης.

 

 

Λίγα λόγια για την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου»:

Η  «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου», είναι μια αυτόνομη ομάδα, ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης με λαμπρό έργο.

Ως στόχο έχει τη μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και την καταγραφή των άμεσων κοινωνικών προβλημάτων με σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών της. Στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί κάποιος να συμμετέχει είτε ως άτομο είτε ως ιδιότητα ή φορέας με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία για συμμετοχή στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που πρεσβεύει η ομάδα από την ίδρυση της.

Αν θέλετε να δώσετε τις δικές σας προσφορές σε είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα, φάρμακα, είδη υγειονομικού υλικού, προσφορά γης, εργασία ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου» στα τηλέφωνα 694 712 4178, 697 435 3581, στο fax 2223022345 και στο e-mail  της ομάδας: omada_allileggyis_aliveriou@windowslive.com και στο Facebook: www.facebook.com/omada.allileggyis.aliveriou