Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου η μαγική συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Κύμης του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κύμης.

  


"Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες 3 του Σεπτέμβρη να περνάς."

 

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης θα πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός. Η Πολυφωνική Χορωδία Κύμης, έχει ετοιμάσει μια πολύ ιδιαίτερη συναυλία, που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό. Ένα πρελούδιο μαγευτικών μελωδιών αγκαλιάζει τις υπέροχες φωνές της ταλαντούχας χορωδίας και τα λόγια φαντάζουν φτωχά για να περιγράψουν το υψηλής αισθητικής καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που δημιουργείται.  

 

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλά που επιβάλει ο ΕΟΔΥ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης στο τηλέφωνο  2222022011

Ωρες: 10:30 – 13:00 & 18:00 – 21:00  καθημερινά.

Γενική Είσοδος: 3 ευρώ 

 

Η αφίσα είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία της κυρίας Νίνας Γαλάνη.

 

Σύντομο ιστορικό της Πολυφωνικής Χορωδίας Κύμης του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κύμης.

 

   Η Πολυφωνική Χορωδία Κύμης είναι τμήμα του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2000 και έκανε την πρώτη της εμφάνιση την Πρωτοχρονιά του 2001. Είναι μέλος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος και έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία έτη η χορωδία ανανεώθηκε σημαντικά με την συμμετοχή πολλών νέων μελών. Τη χορωδία διευθύνει ο μαέστρος κ. Γιώργος Κοκκίνης. Στο πιάνο συνοδεύει ο κ. Ανδρέας Πριονάς, μουσικοπαιδαγωγός και καθηγητής μουσικής και στην κιθάρα, ο ταλαντούχος συμπολίτης μας καθηγητής μουσικής, Άγγελος Γεωργούδης.

 

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής - παράταση μέχρι 03/04/2024 14:00

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ως γνωστόν, καθιέρωσε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής ως ...