Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου στον μαγικό Dreamcity Radio!

 


Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio κάνει τη πρεμιέρα του για αυτή τη σεζόν.

Η νύχτα απλώνει το περίτεχνο πέπλο της κάνοντας τα πάντα να φαντάζουν μαγικά. Ερασιτέχνες άνθρωποι όλοι μας, αφηνόμαστε στα χέρια της για ένα δίωρο λυρικό ταξίδι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, αφιερώσεις, σκέψεις και στιγμές.

  Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

   Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

   Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι στο πρώτο λυρικό ταξίδι της φετινής σεζόν.


Ακούστε το τραγούδι της εκπομπής Darkon Feat. Tzeni Kosmidou - Erasitexnes Anthropoi(Original Mix)



3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής - παράταση μέχρι 03/04/2024 14:00

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ως γνωστόν, καθιέρωσε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής ως ...