Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

«Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο»


 Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 20:00 – 22:00 το  μουσικό ταξίδι της εκπομπής της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον Dreamcity Radio θα είναι ένα  «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο».

    Μοναδικές ερμηνείες αγαπημένων ηθοποιών αλλά και τραγουδιστών που χάρισαν τη φωνή τους σε αξέχαστες Ελληνικές ταινίες σμίγουν με σπάνια αποσπάσματα και υπόσχονται σε όλους ένα νοσταλγικό, μαγικό ταξίδι.

 Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

   Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

   Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και απολαύστε ένα μοναδικό «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο» που υπόσχεται να κλέψει τις καρδιές όλων σας.

Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει σε ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν.

   Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει με δύο έργα, στην ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν με τίτλο "Σήμερα κάμπι...