Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Μοναδικό Χαλοουίν πάρτι στο Swell Cafe!

  


   Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου το αγαπημένο μας Swell Cafe το οποίο βρίσκεται στην ειδυλλιακή παραλία της Κύμης ετοίμασε ένα ξεχωριστό πάρτι το οποίο σίγουρα όλοι θα θυμόμαστε για καιρό. Θέμα του φυσικά το Χαλοουίν!




   Από νωρίς το απόγευμα στο χώρο του αγαπημένου μας Swell πραγματοποιούταν δωρεάν Face Painting για τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδάκια που είχαν τη τύχη να παρευρεθούν απόλαυσαν μεταξύ άλλων τη θεματική διακόσμηση και τα εδέσματα χορεύοντας και διασκεδάζοντας ξέφρενα σε όμορφους μουσικούς ρυθμούς.



   Καθώς η ώρα περνούσε και οι μικροί μας φίλοι αποχώρησαν και το παιδικό Χαλοουίν πάρτι, έδωσε τη θέση του σε ένα ανάλογο πάρτι για μεγάλα παιδιά! Χορός, διασκέδαση, υπέροχα ποτά, μοναδικά κοκτέιλ και ιδιαίτερα εδέσματα, όλα συνδυασμένα με την άψογη και ζεστή εξυπηρέτηση του αγαπημένου μας Swell σε μια Χαλοουίν ατμόσφαιρα που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό!







3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής - παράταση μέχρι 03/04/2024 14:00

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ως γνωστόν, καθιέρωσε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής ως ...