Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

«Ερασιτέχνες Άνθρωποι» με την Τζένη Κοσμίδου «Στους μοναχικούς ταξιδευτές».


 Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι αφιερωμένο «Στους μοναχικούς ταξιδευτές».

Το εορταστικό κλίμα των ημερών σχεδόν μονοπωλεί τη σκέψη και το ενδιαφέρον των περισσοτέρων. Δεν πρέπει να ξεχνούμε όμως πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι μοναχικοί. Άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν να μοιραστούν Χριστουγεννιάτικα δώρα, σκέψεις και στιγμές.  Άνθρωποι βυθισμένοι στη μοναχικότητα που είτε επέλεξαν, είτε τους επιβλήθηκε από τις περιστάσεις χωρίς να το επιθυμούν. Σε αυτούς τους μοναχικούς ταξιδευτές και τις ιδιαίτερες ιστορίες του θα ναι αφιερωμένη η προτελευταία εκπομπή του χρόνου. 

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, αφιερωμένο στους μοναχικούς ταξιδευτές. 

Διαγωνισμός:"Τοπολατρεία" Φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο σας τόπο

  Μπορείτε με τρεις φωτογραφίες παρουσιάσετε με ιδιαίτερο τρόπο τον τόπο σας ώστε να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρότασ...