Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

"Ερασιτέχνες Άνθρωποι" με την Τζένη Κοσμίδου "Η ζωή είναι γυναίκα"

 Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι ένας ύμνος στη γυναικεία υπόσταση.

Μοναδικά τραγούδια από μεγάλες ερμηνεύτριες που ξυπνούν ιστορίες της νύχτας. Ιστορίες γεμάτες έντονα συναισθήματα, κρυφές σκέψεις και επιθυμίες που κατοικούν καλά κρυμμένα στη ψυχή των γυναικών και καθορίζουν τις ζωές τους.

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι σε μια ιδιαίτερη εκπομπή. Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου "Η ζωή είναι γυναίκα"

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. στη διάλεξη του Καθηγητή-Βουλευτή κ. Άγγελου Συρίγου και του Επίκουρου καθηγητή κ. Αντώνη Κλάψη

  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη σε διάλεξη με θέμα τα 100 χρόνια από τη συμφωνία της Λωζάνης που ορ...