Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

"Ερασιτέχνες Άνθρωποι" με την Τζένη Κοσμίδου "Όταν το Έρεβος συνάντησε τη Νύχτα"


 Την Τρίτη 1 Μαρτίου 20:00 – 22:00 το ταξίδι της εκπομπής, της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον Dreamcity Radio θα είναι αφιερωμένη στη πιο μαγική στιγμή της Θεογονίας. "Όταν το Έρεβος συνάντησε τη Νύχτα"

Η Θεογονία του Ησίοδου είναι ένα λυρικό έπος. Στο Προοίμιο ο δημιουργός υμνεί τις Μούσες και τις παρακαλεί να του δώσουν έμπνευση. Σύμφωνα με τον Ησίοδο όλα  ξεκίνησαν από το Χάος.  Από το Χάος γεννήθηκε το Έρεβος και η Μαύρη Νύχτα, τους οποίους ένωσε ο Έρωτας και γεννήθηκαν  ο Αιθέρας και η Ημέρα. Μοναδικά τραγούδια που εξυμνούν μαγικές στιγμές που ο Έρωτας άλλαξε το ρου της ιστορίας του κόσμου και του καθένα μας ξεχωριστά. 

Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα σας στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com και στη σελίδα και τα προφίλ της εκπομπής και της παρουσιάστριας στα Social. Μην ξεχάσετε στο τέλος να γράψετε το ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο θέλετε να διαβαστεί το μήνυμα σας. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο θα αναφερθεί μόνο το μικρό σας όνομα.

Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε τα νέα της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» αλλά και διάφορα νέα τέχνης και πολιτισμού στο επίσημο ιστολόγιο της www.erasitexnes.eu

Την Τρίτη 1 Μαρτίου 20:00 – 22:00 συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό DreamCity Radio και γίνεται συνοδοιπόροι σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.