Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κρόκου, «Ο κύβος ερρίφθη»

 


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κρόκου, «Ο κύβος ερρίφθη», το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και ώρα 18:30 το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου.



Η παρουσίαση ήταν μια διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου και των εκδόσεων Πνοή. 

Στην αρχή απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σοφία Κόλλια Βότση, η οποία μίλησε με ένθερμο τρόπο και έκδηλη συγκίνηση για την αγαπημένη μας συγγραφέα. 


Ακολούθησε ο χαιρετισμός της εκδότριας Κάκιας Ξύδη, η οποία  μας μίλησε τόσο για το όμορφο έργο της Μαρίας Κρόκου όσο και για την ίδια, μη μπορώντας και εκείνη να κρύψει τη συγκίνηση και την αγάπη της.


Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησαν ο πρόεδρος τοπικού τμήματος Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών Γεώργιος Τζάνης και η συγγραφέας και ηθοποιός Τζένη Κοσμίδου.







Την παρουσίαση κόσμησε με τη παρουσία του, ο ταλαντούχος μουσικός Κωνσταντίνος Καραγιάννης ο οποίος μάγεψε κοινό και συντελεστές με την ερμηνεία Αρχαίας Ελληνικής Λύρας. Ο κύριος Καραγιάννης στην ομιλία του μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους πλήθος πολύ ενδιαφέρων πληροφοριών για αυτό το τόσο ιδιαίτερο όργανο το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην περιοχή του Αλιβερίου. 

Στη συνέχεια η κυρία Κοσμίδου και η ηθοποιός και γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου κυρία Αναστασία Καραγιάνη πραγματοποίησαν δραματουργική ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου της κυρίας Κρόκου.



Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με μια υπέροχη ομιλία, από την ταλαντούχα συγγραφέα Μαρία Κρόκου η οποία ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, συντελεστές και διοργανωτές και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της "Ο κύβος ερρίφθη" με ιδιόχειρη αφιέρωση.

 



 

«Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...»

  «Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...» για βρέφη από 18 μηνών και παιδιά έως 5 ετών της Άννας Σεβαστής Τζίμα   Για 13 η χρονιά η πρωτό...