Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

29/01 Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ της Ε.Σ.Ε. σας προσκαλούν στην πρώτη πολιτιστική εορτή του 2023

 


Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και  η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ της Ε.Σ.Ε. σας προσκαλούν στην πρώτη πολιτιστική εορτή του 2023  την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ όπου θα παρουσιασθούν οι εκδόσεις των βραβευμένων σεναρίων, θεατρικών έργων και στίχων των διαγωνισμών του 2022 από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά.

Θα αναγνωσθούν οι βραβευμένοι στίχοι του Νίκου Νούκουτου, της Ευγενίας Βούλγαρη, της Έλενας Χουσνή, οι επαινεθέντες του Ιωάννη-Αλεξάνδρου Ιωαννίδη, της Μαρίνας-Στέλλας Μούρτζιου και της Βασιλικής Πολύζου αλλά και ποιήματα των μελών της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε και συγκεκριμένα της Βασιλικής Πιτούλη, του εκ Κύπρου Χρίστου Τσιαήλη, της Φλωρεντίας Ρήγα και της Αναστασίας Βούλγαρη. Οι στίχοι και τα ποιήματα θα αναγνωσθούν από τους ηθοποιούς Ουρανία Αργυροπούλου, Μαρία Δρακοπούλου, Ειρήνη Μακαρώνα και Μαρία Μαλταμπέ, μέλη της Λέσχης, τη Τζένη Κοσμίδου, γενική γραμματέα της Ε.Σ.Ε. αλλά και τους ίδιους τους στιχουργούς. Το ποιητικό ιντερλούδιο θα ανοίξει με ανάγνωση ποιημάτων του μέλους της Ε.Σ.Ε. Θάνου Τσάμπρα. Εν συνεχεία ο βραβευμένος με το 1ο βραβείο συγγραφής σεναρίου μεγάλου μήκους 2022 Κεφαλλήν Νίκος Τζαμαριάς θα αναφερθεί ευσύνοπτα στο έργο του.

Θα ακολουθήσει, από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά, η παρουσίαση της προσωρινής Καλλιτεχνικής Επιτροπής που αποτελείται από τους Αυγερινό Σουλόπουλο, Ειρήνη Μακαρώνα και Παύλο Ανδριά και της Συντονιστικής Επιτροπής που αποτελείται από τους Νάσο Παπαστάθη, Αναστασία Βούλγαρη και τον Σπύρο Σταθάτο η οποία θα προβεί σε παρουσίαση του προγράμματος δράσης της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρατεθεί δεξίωση

Διαγωνισμός:"Τοπολατρεία" Φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο σας τόπο

  Μπορείτε με τρεις φωτογραφίες παρουσιάσετε με ιδιαίτερο τρόπο τον τόπο σας ώστε να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρότασ...