Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς προσκεκλημένος της Δ/ντριας του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού Ζωής Μώρου

 


Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς προσκλήθηκε από τη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού Ζωή Μώρου να παρουσιάσει ευσύνοπτα στις ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικούς του σχολείου την τεχνική διασκευής ενός διηγήματος σε σενάριο ταινίας. 

Οι Δανάη Μπάλλα, Βασιλική Σιμοπούλου, Δέσποινα Μαντζώρου, Μαρία Αναγνώστου, Ελένη Δουλγεράκη και φυσικά η Ζωή Μώρου τόσο ως εξαίρετες ακροάτριες, όσο και ως υπέροχες συνομιλήτριες συνέβαλαν ώστε η παρουσίαση να διεξαχθεί σε ιδιαιτέρως φιλική ατμόσφαιρα επιτρέποντας, ούτω, στον Αλέξανδρο Κακαβά αλλά και την συνεργάτη του εκπαιδευτικό/σεναριογράφο, μέλος της Ε.Σ.Ε. Ανδρεάνα Σαπρίκη να τους παρουσιάσουν τις βασικές αρχές της τεχνικής της διασκευής κατά τρόπο ευχάριστο, σαφή και εύληπτο. Η Ζωή Μώρου στη φωτογραφία επιδεικνύει την έκδοση της Ε.Σ.Ε. "Ήταν κάποτε μαζί μας" μια προσφορά εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.

Διαγωνισμός:"Τοπολατρεία" Φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο σας τόπο

  Μπορείτε με τρεις φωτογραφίες παρουσιάσετε με ιδιαίτερο τρόπο τον τόπο σας ώστε να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρότασ...