Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Γενική τακτική και καταστατική συνέλευση μετά κοπής πίτας της Ε.Σ.Ε. 2024

 


Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν μερικά θαρραλέα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσήλθαν στην τακτική και καταστατική συνέλευση της. Η συνέλευση έλαβε χώρα με πρόεδρο της την Κωστούλα Τωμαδάκη και γενικό γραμματέα τον Αλέξανδρο Μαυρόγιαννη. 


Επί του βήματος και ο νομικός σύμβουλος της Ε.Σ.Ε. Αντώνης Καχριμάνης ο οποίος παρουσίασε ευσύνοπτα τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού που εγκρίθηκαν ομόφωνα. Μετα το πέρας της συνέλευσης προσφέρθηκε καφές και τσάι και κόπηκαν οι πίτες, που χαρακτηρίστηκαν νοστιμότατες. Στον αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Κώστα Παπαπέτρο έπεσε το ένα φλουρί και στο νέο μέλος Νίκο Γιαννίκα το έτερο. Παρέστησαν ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς, ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαπέτρος, η γενική γραμματέας Τζένη Κοσμίδου και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Βολιώτης, το μέλος της ελεγκτικής Γιάννης Ξανθόπουλος, ο νομικός σύμβουλος της Ε.Σ.Ε. Αντώνης Καχριμάνης, ο πρώην πρόεδρος Στάθης Βαλούκος και η πρώην γενική γραμματέας Ιφιγένεια Κολλάρου. Επίσης ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, η Κωστούλα Τωμαδάκη, η Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, ο Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, η Όλγα Μπακοπούλου, ο Αλέξης Γιαννούλης, η Κλεοπάτρα Σβανά, ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, η Ελπίδα Μηναδάκη, ο Αδαμάντιος Πετρίτσης, ο Γιώργος Τζιβελέκης, ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος, η Κατερίνα Σιάμπου, ο Χρήστος Αρφάνης, ο οποίος φωτογράφησε την εκδήλωση, η Ειρήνη Λουκάτου και ο Νίκος Γιαννίκας.

Διαγωνισμός:"Τοπολατρεία" Φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο σας τόπο

  Μπορείτε με τρεις φωτογραφίες παρουσιάσετε με ιδιαίτερο τρόπο τον τόπο σας ώστε να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρότασ...