Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Κλεοπάτρας Σβανά από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

 


Η σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κλεοπάτρα Σβανά μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος ασχολείται με το θέατρο και έχει γράψει αρκετά θεατρικά έργα. Σε μια έκδοση της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Παρουσιάστηκαν τα τρία θεατρικά έργα:


1) ΛΑ ΣΙ ΝΤΟ. Πρόκειται για ένα μεταφυσικό ρεαλιστικό έργο αφήγηση της ζωής δύο συμμαθητριών που ξανασυναντιούνται στα 30 τους.


2)ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σουρεαλιστικό και ταυτόχρονα ρομαντικό παραμύθι για τις σχέσεις των δύο φύλων.


3)ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ. Πρόκειται για τον μονόλογο μια γυναίκας η οποία εμφανίζεται στον τάφο του εραστή της κρυφά από την οικογένειά του και προβαίνει σε μια ιδιαίτερη εξιστόρηση.

Η Παρουσίαση πραγματοποιήθηκε  στο κατάμεστο ΔΩΝ ΣΑΛΟΝ της Ουρανίας Αργυροπούλου, μέλους της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε..

Παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, το μέλος της Ε.Σ.Ε. Γιώργος Τζιβελέκης,  κ.α.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Θάνος Τσάμπρας, σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και μέλος της Ε.Σ.Ε και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη. Αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί Εύα Αγραφιώτη, Σουζάνα Βαρτάνη οι οποίες παίζουν στην τηλεοπτική σειρά στα Σύρματα της ΕΡΤ, η Αγγελική Παρδαλίδου και ο Γεράσιμος Ελ Σερίφ ηθοποιοί που έχουν σκηνοθετηθεί από την Κλεοπάτρα Σβανά κατά το παρελθόν καθώς και η Αλεξάνδρα Παγιατάκη η οποία είχε ερμηνεύσει το μονόλογο ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ το 2009. Το κοινό παρακολούθησε όλη τη παρουσίαση με αμείωτο ενδιαφέρον.









Παρασκευή19 Ιουλίου live μουσική βραδιά στο Παραμύθι!

Το Καφέ - Μεζεδοπωλείο "Το Παραμύθι" στους Ταξιάρχες Κύμης λειτουργεί ξανά με νέα διεύθυνση. Όμορφο, φιλόξενο, με πλήθος ιδιωτών π...