Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς στη βράβευση της Ανθούλας Δανιήλ από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών

 


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Αγγελική Ψακή-Κωβαίου παρευρέθη στην εκδήλωση προς τιμήν της συγγραφέως/κριτικού Ανθούλας Δανιήλ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών τίμησε την συγγραφέα/κριτικό Ανθούλα Δανιήλ για το έργο της. Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Λογοτεχνών Αγγελική Ψακή-Κωβαίου αναφερθείσα εγκωμιαστικά στο έργο της Ανθούλας Δανιήλ και με μια εξαιρετικά πρωτότυπη ποιητική προσέγγιση απέτισε τιμή στην τιμηθείσα ο Κωνσταντίνος Μπούρας, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Συντονιστής της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Λ. Ηλίας Παπακωνσταντίνου. Την Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. εκπροσώπησε η δημοσιογράφος Κατερίνα Καράμπελα, μέλος της Συντονιστικής Αθηνών. Διακρίναμε τον καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Γιάννη Κολοκοτρώνη, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ε.Λ. Νούλη Τσαγκαράκη και τον συγγραφέα/ιδρυτή του "Διάστιχο' Μάκη Τσίτα.


«Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...»

  «Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος...» για βρέφη από 18 μηνών και παιδιά έως 5 ετών της Άννας Σεβαστής Τζίμα   Για 13 η χρονιά η πρωτό...