Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Το Snap - Athens Queer Comedy Club επιστρέφει στην σκηνή του Red Jasper

 


Μετά την επιτυχία του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, το Snap - Athens Queer Comedy Club επιστρέφει στην σκηνη του Red Jasper Cabaret Theatre για 4 ακόμα παραστάσεις! Περισσότεροι από 5 καλλιτέχνες θα εναλλάσσονται τις Παρασεκυές του Απριλίου σε μια παρασταση με Stand Up Comedy, Drag Show, Τραγούδι, Spoken Word, Καμπαρέ και όχι μόνο. Το αγαπημένο Variety Show της πόλης επιστρέφει και κάθε παράσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη!

 

Το Snap - Athens Queer Comedy Club είναι το πρώτο και μοναδικό Queer Comedy Club της πόλης, επαναπροσδιορίζοντας την κωμική σκηνή της Αθήνας και προσφέροντας έναν συμπεριληπτικό και φιλόξενο χώρο όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οι παραστάσεις που οργανώνει το Snap είναι ένα μείγμα Stand Up Comedy, Cabaret και LGBT+ Party. Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες αποτελούν τον πυρήνα του Snap, ενώ καλεσμένοι του είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κωμικής σκηνής.

 

Παρασκευή 5, 12, 19 και 26 Απριλίου στις 21.30

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00μμ

Γενική είσοδος 12 €

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Πληροφορίες/Κρατήσεις 2108822551

 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια. Στον χώρο υπάρχει προσβάσιμη τουαλέτα.

 

Εισιτήρια στο https://www.more.com/theater/snap-athens-queer-comedy-club-1/

Facebook Event https://fb.me/e/1rX3f29Qd

 

 

https://www.facebook.com/snap.aqcc/

https://www.instagram.com/snap_aqcc/


Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει σε ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν.

   Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει με δύο έργα, στην ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν με τίτλο "Σήμερα κάμπι...