Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ε.Σ.Ε.: προβολή του ντοκιμαντέρ "Από το Μικρό στο Μεγάλο-Δημήτρης Γαλάνης" στην Α.Σ.Κ.Τ.


 Οι συντελεστές "Από το Μικρό στο Μεγάλο - Δημήτρης Γαλάνης" παρουσίασαν το ντοκιμαντέρ που αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες χαράκτες στην αίθουσα De Cirico της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Μετά την προβολή η σκηνοθέτις Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, η σεναριογράφος Κλεοπάτρα Σβανά, ο ερευνητής/σεναριογράφος  Αλέξης Γιαννούλης και ο βασικός ομιλητής κομίστας Αρίσταρχος Παπαδανιήλ αναφέρθηκαν ευσύνοπτα στο έργο και πως, υπό δυσχερείς συνθήκες, κατάφεραν να εκπονήσουν το συγκεκριμένο documentaire. 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιστορικός τέχνης Μανόλης Καρτεράκης, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής/ηθοποιός Πάνος Μπόρας, τα μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Κατερίνα Καράμπελα, Βάσια Σκυλακάκη, Μαρία Ρωσσίδου, Χάρις Συμεωνίδη, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και τα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Κλεοπάτρα Σβανά μετά του πατρός της, Αλέξης Γιαννούλης, Ανδρεάνα Σαπρίκη και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς μετά του αδελφού του Αντώνη. 
 
 "Από το Μικρό στο Μεγάλο" Δημήτρης Γαλάνης

 ΠαραγωγήΙδέα σειράς Αλέξανδρος Κακαβάς, 

Σκηνοθεσία Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, 

Σενάριο Κλεοπάτρα Σβανά,

 Έρευνα Αλέξης Γιαννούλης, 

Διεύθυνση Φωτογραφίας/Μοντάζ Αδαμάντιος Πετρίτσης, 

Μουσική Αδαμ Παναγόπουλος, 

Ομιλητές: Μαριλένα Κασιμάτη, Ντένης Ζαχαρόπουλος, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ, Μάνος Στεφανίδης, Άγγελος Δρακογιώργος και Αλέξανδρος Κακαβάς

Τίτλοι αρχής EleftheriosK.

Τραγούδι τίτλων
“Με Την Καμπύλη Της Γραμμής Και Την Αιχμή Του Λόγου”
Μουσική Δημήτρης Μαραμής
Στίχοι Αρίσταρχος Παπαδανιήλ
Ερμηνεία Αναστάσιος Μιχάλης, Θανάσης Χουλιαράς 
Εκδόσεις Syllipsis

Βοηθός Παραγωγής Κατερίνα Καταμπελίση, 

Λογιστήριο Αθηνά Μαρούλη

Εκτέλεση Παραγωγής Αλέξανδρος Κακαβάς